top of page
  • Berta Puig

MARXEM DE COLÃ’NIES?

Benvinguts a la nova entrada, classe de 5è!!

Avui us porto una proposta que estic segura que us encantarà. Com sabreu, cada any marxem uns dies de colònies a algun lloc de Catalunya, l'objectiu és conviure amb el grup, aprendre molt i passar-nos-ho d'allò millor. Aquest any, però, no podrem marxar a causa de la situació que estem vivint, i com que sé que us fa tanta pena com a mi he decidit que podem deixar volar la imaginació i escriure, entre tots, una petita història sobre les nostres colònies imaginaries:


Què hem de fer? Cadascú de vosaltres escriurà un fragment on parlarà d'allò que li hauria agradat fer a les colònies d'aquest any o de com s'hauria imaginat que haurien estat les colònies; activitats, jocs de nit, estones a l'autocar o el que a vosaltres mateixos se us acudeixi. Així doncs, cadascú de vosaltres escriurà entre 5 i 10 línies.


Com ho hem de fer? Recordeu que per a què el text final tingui sentit, és important que els diferents fragments estiguin connectats i enllaçats entre ells, utilitzeu connectors per a fer-ho possible. Per tal d'evitar embolics, escriurem els petits textos per ordre de llista (recordeu que teniu una còpia de la llista de classe al final de la vostra agenda), per tant només us heu de fixar després de qui aneu. Tingueu en compte que els últims de la llista no podran escriure res fins que els primers ho facin, això és un treball en equip, per tant no badis i posa't-hi tan aviat com puguis!!


On ho hem de fer? Us deixo un enllaç que us portarà a una plataforma per a poder començar a escriure aquests petots fragments individuals que donaran lloc a una gran història escrita entre tots i totes!



Recordeu!!! sigueu creatius i originals! Volem imaginar unes colònies d'allò més divertides!


FINS AVIAT!!




4 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page