top of page
  • Berta Puig

Comiat i feina d'estiu

Bon dia, classe de 5è!


Benvinguts a l'última entrada d'aquest blog. Com sabeu, s'acaba aquesta gran aventura. Aquest no ha estat un curs fàcil, hem tingut entrebancs i sorpreses, però això ens ha fet aprendre moltíssim!


Ja sabeu que sóc de les que opino que cada moment és una oportunitat d'aprenentatge, i, per tant, l'estiu també. Per aquest motiu us vull proposar dues feines: En primer lloc, m'agradaria que valoressiu tot allò que feu en cada moment, ja sigui estar amb la família, els amics, anar a la platja, sopar a un restaurant o menjar-vos un gelat. Cada moment compte i és important saber-lo valorar, no tothom té la mateixa sort. En segon lloc, m'agradaria que, al final de l'estiu, escirviu un petit text relatant quin ha estat el millor moment del vostre estiu i per què. Pot ser qualsevol cosa, no us poso cap mena de norma. Si al final de cada estiu feu el mateix, finalment tindreu diversos relats amb els millors moments dels vostres estius. L'objectiu és que no es perdin els records i que els pogueu rellegir quan volgueu.


I per últim, sabeu què? Un dels factors que més m'ha agradat de compartir aquest blog amb vosaltres és l'equip que hem creat, el camí que hem fet junts. La constància, l'esforç, el treball diari i la feina en equip son essencials per tenir èxit, i vosaltres heu complert tots els passos. Per aquest motiu, us dono les gràcies per la vostra dedicació i la vostra fidelitat, i per intentar anar sempre un pas més enllà per tal d'aprendre tots plegats.


Recordeu que si camineu sols anireu més ràpid, però si camineu acompanyats arribareu més lluny.


Molt bon estiu a tots i totes!



4 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page